Arriba el Black Friday i la botiga d'electrodomèstics de Manresa Lowing ha volgut inaugurar-lo fent un gest significatiu amb la crida de la Fundació del Convent de Santa Clara per muntar tres pisos per a persones que es troben en exclusió social.

Aquest dilluns a la tarda, Jordi Martínez, gerent de l'empresa, va lliurar a sor Lucía Caram neveres, rentadores i microones per als pisos que aquesta setmana ha llogat la fundació per acollir famílies i persones que, a causa de la covid, s'han trobat en la situació d'haver d'acabar al carrer. Aquests tres pisos els va aconseguir l'entitat que dirigeix Caram gràcies a la crida de la qual es va fer ressò aquest diari.

En l'acte de lliurament, sor Lucía va explicar que, des de la seva obertura, el novembre del 2013, fa set anys, la botiga Lowing no ha deixat d'ajudar a la fundació en el seu programa d'habitatge, que ja compta amb 27 pisos, en la majoria dels quals l'establiment ha aportat electrodomèstics.

"No és una novetat que Lowing ens ajudi a ajudar, però és una bona notícia que, després de tants anys, malgrat les dificultats i la suma d'habitatges, mai no hem trobat un no del Jordi Martínez. A més, ell mateix s'ha cuidat moltes vegades de buscar complicitats amb altres empreses per ajudar a la fundació", ha explicat Caram. Per la seva banda, Martínez ha agraït a la Fundació del Convent de Santa Clara la feina que fa a la ciutat a favor de les persones i ha volgut renovar el compromís de tota la "família de Lowing" amb els manresans i manresanes i amb les persones que avui pateixen més a causa de la crisi provocada per la pandèmia.

La botiga Lowing de Manresa es va inaugurar el novembre del 2013 amb l'objectiu d'oferir als clients electrodomèstics de qualitat a bon preu. L'empresa va voler innovar eliminant tot allò que no és indispensable per tal de reduir costos i poder oferir així preus assequibles als clients, garantint la qualitat dels productes i el bon tracte.