Jamonería Pata Negra de Manresa, obre un any més la campanya de Nadal amb increïbles ofertes i novetats. «El Nadal és sinònim de màgia i temps en família, i la millor manera de celebrar-ho és, en part, a Pata Negra», asseguren des de l'empresa familiar.

Aquest any, a causa de la crisi sanitària de la covid, els responsables de Pata Negra estan convençuts que «més que mai hem d'estar al costat dels nostres clients, de les empreses i de tothom qui ha confiat en nosaltres durant més de 20 anys».

Un tret diferencial i valor afegit de Pata Negra és la seva manera de treballar i de servir el pernil, tallat a mà. És la primera empresa que ho va fer i ho segueix fent de la mà de professionals del món del pernil. A més, l'empresa destaca per la seva oferta de lots per a empreses i particulars, que es poden personalitzar en funció de què es vol gastar cada client i de quins són els seus gustos.

Pernils i espatlles, safates de varietat d'embotits, formatges i pernils... Una gran varietat de vins, caves i cerveses d'importació. I també dolços de gran qualitat completen l'oferta de Pata Negra, que també ofereix el servei a través de botiga online. Tothom qui ho vulgui pot comprar productes de qualitat sense moure's del sofà a la pàgina web jamoneriapatanegramanresa.com.

Pel que fa el servei presencial, Pata Negra té oberta la botiga de l'Avinguda de les Bases de Manresa, 14, amb la novetat de l'espai inaugurat recentment Pata Negra Market, on s'hi poden trobar gran varietat de productes de mitjana-alta qualitat gurmet, així com també productes de km0, vegans i per a celíacs.

Pata Negra, ha produït un espot publicitari que de ben segur que ja ha posat els pèls de punta a més d'un. Encara no l'has

vist?