La Fundació Althaia ha comunicat avui una altra defunció a causa de l'epidèmia a les seves instal·lacions. Amb aquesta mort el nombre de víctimes als centres assistencials de la ciutat s'eleva a 370, 256 a Althaia i 114 a Sant Andreu.

Va ser el 15 de desembre quan es va creuar la barrera de les tres-centes defuncions a causa de l'epidèmia als centres assistencials de la ciutat, i en un mes i mig n'hi ha hagut setanta més i cada dia la xifra total s'acosta més a les quatre-centes morts.

Totes aquestes dades mostren una mitjana de víctimes mortals superior a una al dia i donen idea de la gran afectació que està tenint, també, la tercera onada a la ciutat i el cost que està suposant en pèrdua de vides humanes.

A data d’avui, les dades referents a l’afectació del coronavirus SARS-CoV-2 a la Fundació Althaia són les següents:

  • Pacients ingressats en l'àrea d'Althaia de covid-19: 88
  • Defuncions (dada acumulada des del març del 2020): 256
  • Altes a pacients ingressats (dada acumulada des del març del 2020): 1.820

Les dades mostren que s'han comptabilitzat quinze altes donades més que dimarts i que hi ha sis ingressats menys que el dia anterior.

Així que hi ha una lleugera reducció del nombre d'ingressats per l'epidèmia a Althaia que torna al nivell de finals de desembre després d'arribar a 120 el dia 11 de gener.