Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Encesa de la Nova Llum convida a pensar sobre la dissidència un públic atent

L'acte no es va poder desenvolupar com altres anys i per aquest motiu Òmnium el va adaptar per fer-lo compatible amb les mesures sanitàries

L'Encesa de la Nova Llum convida a pensar sobre la dissidència un públic atentoscar bayona

Al vídeo es veia un grup de manresans entrant en una sala d'un en un. Es col·locaven com en formació marcial sense dubtar, sense fer-se preguntes, de forma espontània. El darrer membre del grup a entrar, tot estranyat, es va preguntar per què es van col·locar d'aquesta forma, sense plantejar dubtes. Era un dels experiments socials que es va enregistrar per mostrar-lo a l'Encesa de la Nova Llum, acte organitzat per Òmnium i que va tenir lloc ahir a la tarda a l'auditori de la Plana de l'Om. El vídeo era una de les càpsules audiovisuals que s'hi van projectar i que tenien com a eix central la dissidència. Els vídeos van ser produïts per Cultura del Bé Comú.

L'acte no es va poder desenvolupar com altres anys i per aquest motiu Òmnium el va adaptar per fer-lo compatible amb les mesures sanitàries. A la sala va assistir un públic atent i disposat a reflexionar sobre el tema. Posteriorment hi va haver col·loqui.

Prem per veure més contingut per a tu