Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament demana l'opinió sobre l'habitatge als més grans de seixanta anys

L'enquesta, que ja han contestat 259 persones, forma part del Pla Local d'Habitatge 2017-2020

L'Ajuntament demana l'opinió sobre l'habitatge als més grans de seixanta anysarxiu/mireia arso

L'Ajuntament ha elaborat una enquesta per conèixer l'opinió que tenen els manresans més grans de seixanta anys sobre l'habitatge. S'emmarca dins l'objectiu fixat en el Pla Local d'Habitatge 2017-2022 d'establir mesures per atendre l'emergència social i prevenir situacions de risc d'exclusió social-residencial.

L'enquesta ja s'ha fet arribar a entitats de la ciutat i, fins aquesta setmana, l'havien respost 259 persones. A banda, es crearan grups de debat per aprofundir en aquesta temàtica. Si algú hi vol participar, es pot posar en contacte amb serveissocials@ajmanresa.cat.

Entre d'altres, l'enquesta demana a l'enquestat com valora l'estat de conservació del seu habitatge; si està adaptat interiorment a la mobilitat reduïda; si disposa de calefacció; si necessita reformes; si coneix el cohabitatge sènior (on les persones que hi viuen mantenen la privacitat i comparteixen serveis i espais comuns), i si creu que a Manresa falten habitatges específics per a persones grans.

L'any passat, l'Ajuntament i la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran van signar un document en què el consistori es comprometia a fer un estudi per a la possible promoció de nous habitatges o bé millorar els que hi ha.

Prem per veure més contingut per a tu