El Canonge d’Ampans renova la carta amb aportacions de cracs de la cuina
En la nova proposta gastronòmica, el restaurant presenta una carta amb les aportacions dels quatre xefs
Sota la guia del cap de cuina Oriol Serra i amb l’objectiu d’oferir una experiència innovadora als comensals, el restaurant El Canonge de la Fundació Ampans ha treballat en una proposta que ha fet que Manresa rebi la visita de xefs d’alt prestigi com Albert Manso, subxef del trencador local barceloní Tickets i que ara forma part de l’equip d’Albert Adrià; de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, dels restaurants Compartir i Disfrutar, a Cadaqués i Barcelona respectivament, i del xef i fundador del restaurant Ca l’Amador, Diego Alías.
El Canonge ha presentat una nova carta que inclou les aportacions d’aquests xefs, que, de forma solidària, han treballat amb l’equip del restaurant manresà per sumar el seu nom a aquest projecte, que té l’origen en la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual.
Temes
Més a Manresa
-
L’Ajuntament de Manresa preveu acabar el mandat recaptant 6 milions més d’IBI i plusvàlues
-
El pubillatge de Manresa organitza una Marató de Donants de Sang
-
Un home s'enfronta a quatre anys de presó per traficar amb droga a Manresa
-
El crist romànic de la Seu de Manresa es podrà veure a partir d'ara a la nau de la basílica