Manresa acull del 27 de desembre al 4 de gener el Campi qui jugui, un dels esdeveniments més esperats pels infants de la Catalunya Central, i ho fa en un format adaptat a la situació epidemiològica. Tot i la pandèmia, l'Ajuntament ha pogut tirar endavant una edició 2021-2022 que manté les activitats a l'exterior i limitarà als 70% l'aforament en els espectacles. Amb tot, el Campi qui jugui es manté com una bona opció per a les famílies que vulguin sortir de casa durant aquests dies de vacances nadalenques. En aquest article fem un recull dels aspectes que has de tenir en compte abans d'anar-hi:

Les activitats a l'exterior es mantenen

En aquesta edició, l'organització mantindrà les activitats que previstes a l'exterior de l'Anònima. En són exemples, la mostra de cultura popular, els cars de pedals, la pista americana, el ping-pong, el laberint, els dos inflables i la tirolina. També es manté l’scape room, previst per als dies 2, 3 i 4 de gener.

Hauràs de portar mascareta

Tots els assistents al Campi qui Jugui hauran de portar la mascareta posada tant a l’interior com a l’exterior i es controlarà en tot moment la distància social.

Les activitats amb interacció previstes a l'interior, suspeses

A dins la nau, s'han suspès totes les activitats que generaven interacció, com l’espai específic d’infants de 0 a 3 anys, la realitat virtual o el joc del Kapla, fet que permetrà guanyar més espai per als actes que sí que es faran.

Més distancia a la nau

Les activitats interiors que sí que es poden dur a terme, comptaran amb més lloc. Per tant, es podran posar més taules, que estaran separades entre si.

Els espectacles musicals tindran un aforament del 70%

L'aforament dels espectacles musicals es podran realitzar tal com estaven previstos serà del 70%, tal com marca la nova normativa.

Tot sobre el Campi Jove

És una de les novetats d'enguany. En aquest cas, es manté el taller de DJ (amb un màxim 30 persones, asseguts), el taller de lettering i el taller de basket beat, dins el projecte de Bots pel Canvi de Manresa 2022.