Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Manresa obre les inscripcions per als cursos de formació al CEDEM per al mes de febrer

otes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació

L'Ajuntament de Manresa obre les inscripcions per als cursos de formació al CEDEM per al mes de febrerNoemí Badrenas

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest pròxim mes de febrer diversos cursos en línia gratuïts adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

 Els cursos en línia previstos són els següents:

  • Com posar preu als meus productes o serveis - Dijous 10 de febrer de 9.30 h a 14 h. Aquest curs té l’objectiu d’aprendre a establir els preus als productes i serveis, atès que és una de les decisions més importants per a la viabilitat d'un negoci, ja que serà un dels factors que determinaran el posicionament de l'empresa al mercat.
  • No em paguen! I ara que faig?Dijous 17 de febrer de 10 h a 13 h. Aquesta formació ajuda a conèixer els instruments per tal de fer front als impagaments.
  • Com potenciar les habilitats comercials si ets una persona emprenedoraDijous 24 de febrer de 9 h a 14 h. Aquesta proposta pretén ajudar a les persones emprenedores a emprar tècniques d'aproximació emocional amb els clients, les quals ajudaran en tot el procés de venda.

Durant aquest mes també hi ha formació específica per a emprenedors de les següents formacions: Comença a emprendreEl pla d’empresa on-lineAvalua la teva idea de negoci i finançament per a persones emprenedores.

El consistori ha informat que les formacions són gratuïtes, les places són limitades i requereixen inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.

Prem per veure més contingut per a tu