Segueix-nos a les xarxes socials:

Althaia aposta per formar professionals per pal·liar la manca d’especialistes

La institució ofereix enguany dinou places per a sanitaris en formació de tretze especialitats

Althaia aposta per formar professionals per pal·liar la manca d’especialistesARXIU PARTICULAR

La Fundació Althaia ha celebrat una jornada de portes obertes virtual dirigida als futurs residents que, després d’haver superat l’examen per accedir a una plaça de formació sanitària especialitzada, han de triar destinació.

La jornada va incloure sessions telemàtiques conduïdes pels propis residents que actualment estan realitzant la seva formació especialitzada a la Fundació Althaia.

Ofereix 19 places de 13 especialitats. Per primera vegada s’ofereixen dues places d’Infermeria d’Atenció familiar i comunitària, que corresponen a la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de la Catalunya Central de l’ICS i que s’incorporaran a les àrees bàsiques que gestiona la Fundació Althaia i tindran Sant Joan de Déu com a hospital de referència. Per tercer any, també hi ha dues places de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària de la mateixa Unitat Docent de l’ICS que realitzen quasi la total de la residència a l’Hospital Sant Joan de Déu i als centres d’atenció primària d’Althaia.

Prem per veure més contingut per a tu