Cèlia Delmàs Hortal, Ada Rodríguez Domínguez, Maria Sabaté Luque, Nahegely Medina Chalar i Andrea Camacho Galván de l’institut El Castell d’Esparreguera i Laia Olmedo Fornell de l’institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada han guanyat la 21a edició dels Premis UManresa a Treballs de Recerca de Batxillerat.

Enguany s’ha recuperat l’acte de lliurament de premis, que es va fer a la sala d’actes de la FUB1. L’acte va comptar amb la intervenció del subdirector general de Drogopedendències, Joan Colom, que va pronunciar una breu conferència titulada «L’oci nocturn: de l’experiència a l’evidència».

UManresa organitza els Premis UManresa a Treballs de Recerca de Batxillerat des de fa 21 anys amb la voluntat de reconèixer l’esforç de l’alumnat de batxillerat en l’elaboració dels seus treballs de recerca i al mateix temps de valorar la importància de l’estudi i la investigació. També vol ser un reconeixement a la tasca que duen a terme els equips de tutors responsables de fer el seguiment d’aquests treballs. Els premis estan dividits en tres modalitats, relacionades amb els àmbits d’expertesa d’UManresa: Salut, Economia i Empresa, i Educació. Els premis són possibles gràcies al patrocini de Catalana Occident, Control Group i Denso Barcelona.