Segueix-nos a les xarxes socials:

Els horts socials de la Culla es podran visitar dimarts

L’Era organitza una visita per conèixer com es gestionen i com s’organitzen els horts socials

Els horts socials de la Culla es podran visitar dimarts

Els Horts Ecològics i Comunitaris de la Culla obriran portes en una visita que l’associació L’Era ha organitzat dimarts, dia 28 de juny, a 2/4 de 8 del vespre. Es tracta de la primera proposta del cicle de visites a horts socials i associatius que l’entitat té previstes per a aquest estiu i la tardor i s’emmarca dins el projecte Comunalitat Urbana de Manresa.

Actualment, 35 persones es beneficien directament de les 16 parcel·les en què es divideix l’espai destinat a hort comunitari. A banda, més enllà d’aquest grup de persones usuàries, la riquesa que els dona la terra beneficia una trentena de persones més. El seu perfil és heterogeni: persones de generacions i orígens diferents a les quals cuidar un hort en comunitat els ha suposat un revulsiu personal i familiar.

Els objectius del projecte dels Horts Ecològics i Comunitaris de la Culla són generar un espai comunitari i per la inclusió social, que fomenti les pràctiques vinculades a l’agroecologia, i on es creïn espais d’aprenentatge i suport mutu entre els participants.

Els Horts Ecològics i Comunitaris de la Culla s’impulsen i es coordinen amb el treball en xarxa del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Balconada, la Casa de la Culla i el Punt Òmnia de la Balconada, amb el suport de l’Associació de Veïns de la Balconada.

Prem per veure més contingut per a tu