Avui, dijous 1 de setembre, s’ha obert al trànsit els nous vials urbanitzats de Camí Vell de Santpedor i del carrer Enric Granado. Així ho ha informat el Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials, dins les obres del Projecte d’urbanització del Camí del Colomer, treballs d’urbanització del vial Camí Vell de Santpedor, entre el carrer Dr. Zamenhof i l’Escola La Sèquia, i la continuació del carrer Enric Granados des del tram actual al nou vial de Camí Vell de Santpedor.

El carrer Enric Granados es regularà en sentit únic de circulació en direcció de Camí Vell de Santpedor a carrer de La Pau. El Camí Vell de Santpedor es regularà en doble sentit de circulació, entre el carrer Enric Morera i el carrer Dr. Zamenhof. Amb motiu dels treballs pendents de retirada d’un suport de servei elèctric en la calçada de Camí Vell de Santpedor cruïlla amb carrer Dr. Zamenhof, es mantindrà tallat al trànsit de vehicles el sentit de circulació de Camí Vell de Santpedor, tram entre el carrer Enric Granados i carrer Dr. Zamenhof en direcció a carrer Dr. Zamenhof.

El carrer del Bruc reobert al trànsit

També, i amb motiu de la finalització de les obres de millora de la xarxa de clavegueram al carrer del Bruc entre núm. 55 al 71 (tram entre carrer Cos i ctra. Cardona) i la seva pavimentació, es restablirà el trànsit habitual a partir de les 14 hores, aproximadament. Les obres, en mans d'aigües de Manresa, van començar el 25 de juliol passat.