Segueix-nos a les xarxes socials:

Aprovat el pla urbanístic per posar al dia les instal·lacions d’aigua als dipòsits nous

Es faran trasllats perquè ocupen l’espai per on s’ha de prolongar el carrer de la Concòrdia

El ple municipal va aprovar el Pla Especial Urbanístic de definició i concreció de les condicions d’ordenació i edificació de l’estació de tractament d’aigua potable dels dipòsits nous de Manresa.

L’objectiu principal del Pla Especial és l’adaptació de l’índex d’edificabilitat per adequar-lo a les necessitats d’implementar noves construccions dedicades al tractament per la potabilització de les aigües, i a l’ampliació dels serveis.

Es preveu el trasllat de la carpa-magatzem i del mòdul de recepció a l’interior del recinte, ja que ocupen l’espai pel futur vial públic, i prolongació del carrer de la Concòrdia, i amb la nova urbanització d’aquest espai s’aconsegueix la continuïtat de pas en aquest punt de la trama urbana.

També es construirà un mòdul de menjador i oficines.

Les construccions provisionals que s’han previst es consideren imprescindibles per tal de fer viable de forma coordinada tot el procés de transformació, ampliació i modernització de la planta, i alhora permetran realitzar una programació de les intervencions en diverses fases.

També es farà una coberta de protecció per les instal·lacions dels filtres i dels decantadors, per seguretat i qualitat de l’aigua.

Prem per veure més contingut per a tu