Segueix-nos a les xarxes socials:

El Montepio reprèn el cicle de mobilitat sostenible tractant el paper de Manresa en la reordenació ferroviària

La conferència tindrà lloc el dijous 23 de març, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes

El Montepio reprèn el cicle de mobilitat sostenible tractant el paper de Manresa en la reordenació ferroviàriaArxiu Particular

“Motors de Catalunya (un projecte territorial de país)” és el títol de la conferència que farà Manel Larrosa, arquitecte i regidor d’Urbanisme de Sabadell entre 1979 i 1987, en el cicle “Parlem de la nova mobilitat” organitzat per Fundació Montepio. És la quarta sessió d’aquest cicle i tindrà lloc el dijous 23 de març, a les set de la tarda, a la sala d’actes del Montepio (C/ Bilbao, 20, de Manresa).

La xerrada se centrarà en els actius territorials de Catalunya, com ordenar i organitzar políticament i administrativament el país, com integrar-hi una articulació ferroviària i quin paper jugaria la ciutat de Manresa com a capital de la regió central.

Aquesta serà la quarta conferència del cicle de xerrades organitzat per Fundació Montepio, amb l’objectiu de crear un punt de trobada i de debat sobre els grans reptes que hi ha en l’àmbit de la mobilitat sostenible, que afecta des del disseny urbanístic fins a les infraestructures o el transport públic i privat. Les xerrades són conduïdes per professionals de primer nivell que aporten la seva visió general, però també fan propostes concretes per donar solució a les problemàtiques del territori

Manel Larrrosa

És arquitecte i va ser regidor d’Urbanisme de Sabadell entre 1979 i 1987. Manel Larrosa ha treballat en diversos aspectes territorials, sobretot des de la societat civil, darrerament impulsant el grup FemVallès, un grup d’entitats que proposen l’anàlisi i el debat al voltant de l’ordenació del territori.

Prem per veure més contingut per a tu