Romaní i oli d'oliva: el secret de la reina Letizia contra l'envelliment
Veure com l'edat passa, però el teu rostre continua com sempre, no té preu
Descobreix els trucs de la reina per mantenir un rostre perfecte i jove
La reina Letizia és una amant de la salut i el benestar. Això s'acaba notant en la seva espectacular bellesa i figura. La monarca té 50 anys i sembla que hagi fet un pacte amb el dimoni perquè la joventut l'acompanya. Sabem que és una fanàtica del ioga i la bona alimentació, però, quin truc més fa servir per aconseguir una pell tan espectacular?
El seu secret es basa en un pla d'alimentació que, a més d'ajudar-la a mantenir el tipus, és perfecte perquè la pell llueixi sempre radiant seguint la dieta Perricone, en què s'inclouen aliments amb poder antiinflamatori i n'hi ha prou amb 28 dies per veure'n els resultats.
Dieta Perricone: així és el pla d'alimentació que ha conquistat la reina Letizia
La monarca és una amant de la vida saludable. A part de practicar esport, està darrere totes les tendències i prova d'això ha estat el seu pas per la fira 'BioCultura', on es va deixar veure comprant alguns productes com te matxa, paté de fetge ecològic, unes arracades de plata, i una ampolla d'oli d'oliva amb romaní, una barreja perfecta per tenir cura de la pell i amb un munt de beneficis per a la salut.
El romaní és una planta aromàtica amb propietats antioxidants i antiinflamatòries, mentre que l'oli d'oliva conté àcids grassos essencials beneficiosos per a la salut cardiovascular; per tant, l'oli d'oliva amb romaní és una fórmula ideal per combatre l'envelliment i aportar a la pell brillantor, frescor, protecció i elasticitat, pel que fa a cosmètica. A més, té propietats antisèptiques, combat els mals de cap, és antiinflamatori i evita, tant la diarrea com el restrenyiment.
La barreja de l'oli d'oliva amb el romaní és perfecta per crear infinitat d'amaniments i així aconseguir aromatitzar les nostres receptes, aconseguint resultats deliciosos.
Com elaborar oli d'oliva amb romaní
- Renteu el romaní i deixeu-lo assecar.
- Poseu el romaní en un pot de vidre i ompliu-lo d'oli d'oliva.
- Deixa el pot macerar durant un mes en un lloc fosc i temperat.
- Passat aquest temps, cola l'oli i llença'l en un altre recipient de vidre.