Segueix-nos a les xarxes socials:

Moià se suma al Dia Internacional de les Dones amb un extens programa d’activitats

Tallers, exposicions i el Sopar de la dona són alguns dels actes, que s’allarguen fins al mes d’abril

Moià se suma al Dia Internacional de les Dones amb un extens programa d’activitatsBiblioteca de Moià

L’Ajuntament de Moià se suma, un any més, a la celebració del Dia Internacional de les Dones amb una extensa programació d’activitats i actes relacionats amb el 8M, una diada que busca combatre tota forma de discriminació cap a les dones i promoure el seu empoderament. Tallers, exposicions, el Sopar de la dona i la lectura del manifest són alguns dels actes programats, que s’allarguen fins al mes d’abril.

Aquest dimecres 6 de març, es farà un taller de collage feminista, a càrrec de Laura Poquet, a les 5 de la tarda a Can Carner, i divendres a l’Espai Jove La Pólvora hi haurà dinàmiques sobre el 8M de l’alumnat de 6è de Primària dels centres escolars de Moià. El mateix dia, a partir de les 6, es farà el Sopar de la dona, amb actuacions musicals organitzades per ViMusic. L’entrada té un preu de 15 euros i part de la recaptació anirà destinada a la Fundació Althaia.

Dissabte, 9 de març, a les 12 del migdia se celebrarà l’acte central amb la lectura del manifest a la plaça del CAP, on es crearà un espai participatiu dinamitzat amb vermut i música. Les activitats continuaran el dilluns 25 de març amb la tertúlia literària sobre la novel·la ‘La vida material’ de Marguerite Duras. Serà a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Municipal 1 d’Octubre, a càrrec de Nerea Campo. El diumenge 28 d’abril, Les Faixes acollirà un monòleg de la periodista i humorista Ana Polo. Serà a les 6 de la tarda.

Durant tot el mes de març, es podrà veure l’exposició ‘Dones pioneres de la Unió Europea’ a la Biblioteca Municipal 1 d’Octubre elaborada per l’European Observatory on Memories. Al mateix equipament, fins al 9 de març, hi ha una exposició bibliogràfica de llibres i contes sobre feminisme i igualtat entre sexes. Cada dimarts, fins al 23 d’abril, s’organitza un curs d’autodefensa feminista, a les 5 de la tarda a l’Espai Jove La Pólvora, a càrrec d’Ana Jorge, amb un total de 8 sessions. D’altra banda, durant el mes de març a l’Institut Moianès es portaran a terme cercles no mixtes, la lectura del manifest per part de l’alumnat i altres activitats relacionades amb el 8M.

Prem per veure més contingut per a tu