Segueix-nos a les xarxes socials:

Novetat: Nou Suzuki Baleno

Nou Suzuki Baleno: Espai i preu

El nou Suzuki Baleno disposa d'un generóx interior i un maleter amb 355 litres de capacitat de càrrega

Nou Suzuki Baleno: Espai i preuSuzuki

Acaba de posar-se a la venda al nostre país el nou Suzuki Baleno, un model que per grandària se situa a mig camí entre un utilitari i un compacte, ja que mesura 4 metres de llarg -aproximadament el mateix que un Opel Corsa, un Renault Clio o un Seat Ibiza­-, però que disposa d'un generós interior i un maleter amb 355 litres de capacitat de càrrega. També, amb un preu interessant, ja que es pot comprar des de 10.900 euros (inclosos descomptes i Pla PIVE).

Arriba als concessionaris equipat amb dos eficients motors de gasolina que es combinen amb una transmissió manual de cinc velocitats, encara que el més potent també té una alternativa amb canvi automàtic de sis marxes (1.500 euros). Es tracta dels propulsors 1.2 i 1.0 amb 90 i 110 cavalls de potència. El primer motor es pot associar a una tecnologia anomenada SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), que li permet l'homologació com a híbrid. Disposa d'un propulsor elèctric de 3 CV de potència, que assisteix el Suzuki Baleno en l'arrencada i també serveix per al sistema Start-Stop. Gràcies a això, el seu consum mitjà es rebaixa de 4,2-4,0 l/100 km.

El Baleno ofereix un interior modern, amb una consola presidida per una pantalla tàctil multifunció. També destaca la incorporació de tecnologies com el Radar Brake Support, que activa diferents tipus de frenada en funció de la situació de perill detectada.

Prem per veure més contingut per a tu