Segueix-nos a les xarxes socials:

NOVETAT: FIAT 124 SPIDER

Torna el mite després de 50 anys

Torna el mite després de 50 anys

Gairebé 50 anys després del llançament en el mercat del Fiat 124 Spider, arriba la nova generació d´aquest roadster icònic, que preserva la tradició amb un estil i un comportament típicament italià, però que alhora aprofita la tecnologia d´avantguarda per oferir un confort, una sensació de seguretat i una connectivitat exemplars.

El disseny d´aquest esportiu s´inspira en l´Spider del 1966, i conserva aspectes típics d´un roadster d´època, com ara el capó llarg i la silueta estilitzada. També recorda el model original la reixeta superior amb el motiu de la calandra hexagonal, els clàssics geps del capó i els llums posteriors horitzontals.

Una ergonomia òptima

A l´interior del vehicle, el que han buscat els fabricants és fer prevaldre el confort dels dos ocupants utilitzant materials suaus i d´alta qualitat, i oferint una ergonomia òptima mitjançant la disposició perfecta dels pedals, el volant i el canvi. A l´habitacle destaca la gran pantalla de 7 polzades de la consola central, des de la qual es maneja l´equip multimèdia. Aquest model està disponible en dos acabats -el 124 Spider i el 124 Luso-, que es poden adquirir a partir de 25.990 euros.

Sota el llarg capó d´aquest descapotable, s´amaga un motor turbo de quatre cilindres i d´1,4 litres amb tecnologia MultiAir, desenvolupada per Magneti Marelli. Muntat per primera vegada en un vehicle de tracció posterior, el motor desenvolupa 140 CV de potència i 240 Nm de parell motor, i està disponible amb un efectiu i esportiu canvi manual de fins a sis velocitats.

La configuració de la direcció, lleugera i precisa; les suspensions, calibrades per augmentar l´estabilitat; el xassís, lleuger; la distribució del pes, equilibrada, i el turbo, efectiu, són els elements clau de l´extraordinària experiència de conducció que pot oferir al conductor aquest nou vehicle de la casa Fiat.

Prem per veure més contingut per a tu