Com a vehicle enfocat a l'oci i el temps lliure, Peugeot inicia la venda del model Traveller Camper que està realitzat per l'empresa d'Osca Tinkervan. Aquest tipus de vehicles, que poden configurar-se gairebé al gust del client, militen en un subsegment del mercat que va créixer un 30% en l'últim any.

El Peugeot Traveller Camper de Tinkervan s'ha dissenyat amb l'objectiu de gaudir al màxim d'un ús diari com el que proporciona un turisme de 5 places i de cap de setmana o un pont en contacte amb la natura en la seva versió camper. Al seu interior gaudeix de matalassos de viscolàstica a joc amb la tapisseria, seients giratoris, taula plegable, nevera, dutxa, cuina, armari... tot plegat de sèrie, segons versions. Aquest vehicle disposa de tot l'equipament necessari per aprofitar, amb el màxim confort, cada minut d'oci.

El Traveller by Tinkervan es comercialitza amb tres longituds de carrosseria (4,60; 4,95 i 5,30 metres) sobre la plataforma EMP2 i amb un altura exterior de només 1,98 metres, la qual cosa facilita l'entrada a tot tipus d'estacionaments urbans. Disposa també de quatre nivells d'equipament: Happy, Sunset, Webasto i Dreams.

A l'apartat mecànic la motorització recor-re als experimentats i eficients propulsors BlueHDi que entreguen potències de 120, 150 i 180 cavalls i que s'associen a la nova caixa de canvis de 8 relacions EAT8. A més, també disposa del sistema Grip Control.

La Peugeot Traveller Camper ofereix elements nous que passen a formar part de l'oferta d'equipament d'aquestes versions, com ara els fars de xenó, un sistema de climatització totalment compatible amb el sostre elevable o la lliure elecció del color de la carrosseria. El mateix passa amb el tipus d'entapissat, les funcions d'ajuda a la conducció, el navegador 3D Peugeot Connect NAV i els equipaments estètics i de confort.

Vist des de fora i amb el sostre plegat, pocs indicis poden fer sospitar que un Peugeot Traveller és, en realitat, un camper superequipat. En qüestió de minuts, passa de ser un turisme de 5 places a un camper totalment preparat per a 3 dies de contacte amb la natura. Tots dos models ofereixen tres espais de vida diferenciats: un dormitori al sostre elevable, un llit situat sobre el maleter i la fila del darrere i un saló, gràcies a la taula plegable i els seients giratoris.

A més d'oferir un dels llits més còmodes del segment per a dues persones, gràcies a un innovador sistema de discos ergonòmics, el sostre elevable permet posar-se dempeus dins l'habitacle. A més, gràcies a tres finestres (dues de laterals i una de frontal) proporciona una gran quantitat de llum natural i ventilació. Pel que fa als preus, el model bàsic parteix d'uns interessants 28.900 euros amb la transformació Happy.