Segueix-nos a les xarxes socials:

NOVETAT

Seat desenvolupa un nou patinet elèctric

L'eXS Kickscooter s'ha impulsat en col·laboració amb Segway

Seat desenvolupa un nou patinet elèctric

Davant l'imparable desenvolupament dels nuclis urbans, aconseguir una mobilitat eficient s'ha convertit en un dels principals reptes a resoldre per part d'institucions i fabricants del món de l'automoció. Com a resposta a aquesta inquietud, Seat llança l'eXS powered by Segway, un patinet elèctric que suposa una solució de micromobilitat perfecta per als usuaris que volen moure's de forma sostenible i eficaç per l'urbs.

El vehicle permet als usuaris cobrir l'etapa final de qualsevol viatge i arribar a llocs on els cotxes no poden accedir fàcilment. Gràcies a les seves grans rodes de 8", la conducció resulta àgil i els amortidors davanters i posteriors garanteixen la suavitat de conducció. La combinació de bateria i motor permet arribar fins als 25km/h.

L'eXS està equipat amb llums led davant i dar-rere, il·luminació ambiental personalitzable, pantalla LCD, control de creuer, antirobatori dissuasiu i la possibilitat de connectar una bateria addicional per augmentar encara més la seva autonomia, que arriba a un màxim de 45 km depenent de les condicions. Podrà adquirir-se a tots els concessionaris de la marca a partir del mes de desembre a un preu de 599 euros.

Prem per veure més contingut per a tu