La signatura automobilística BMW llançarà per primera vegada en la seva història una versió Touring (familiar) del seu model M3, que encara està en l'etapa inicial del seu procés de desenvolupament i trigarà aproximadament dos anys a arribar, segons ha anunciat la companyia alemanya.

El rendiment específic M combinat amb la funcionalitat d'un model familiar estava reservat prèviament en exclusiva pel BMW M5. No obstant això, fa ja 20 anys BMW va llançar un prototip Touring del M3, que aquesta vegada sí que es farà realitat.

"El BMW M3 Touring compleix amb les esperances de tots aquells que desitgen combinar el rendiment d'un M amb l'habitabilitat d'un Touring. Com tot BMW M comptarà amb els seus senyals d'identitat en la carrosseria, eixos amples, les preses d'aire davanteres notablement grans i quatre tubs d'escapament en la part posterior", ha subratllat la marca.

Malgrat estar encara en la seva fase inicial en el procés de desenvolupament, BMW ja ha anunciat que el seu procés de proves tindrà lloc en el circuit de Nordschleife de Nurburgring (Alemanya).