Chenoa, és una cantant espanyola nascuda a l'Argentina, que es va donar a conèixer en l'any 2001, formant part de la primera edició de el programa musical Operación Triunfo.

Chenoa torna a trepitjar un escenari després de mesos d'absència degut a la incompatibilitat de fer concerts a causa de la pandèmia.

Amb 1 milió de discos venuts, és una de les veus més populars d'Espanya i Amèrica Llatina, on les seves cançons "Todo irá bien" i "Rutinas" entre altres han assolit els primers llocs de les llistes de ràdio i vendes.

Tornarà a Esparreguera (Barcelona) on ja va estar fa anys (2013). Anirà acompanyada dels seus dos guitarres, Alfonso Samos y Javi "El Tio Calambres" ens delectarà amb les seves millors cançons en un concert que ella sola ha anomenat "Acústic i personal".

Durant la seva carrera de gairebé dues dècades Chenoa ha realitzat gairebé 25 gires per tota la geografia espanyola i en diversos països de Llatinoamèrica reunint a milers de persones en cadascun dels seus electritzants i intensos concerts.

Ha estat guardonada amb innombrables premis musicals tant a Espanya com a Llatinoamèrica.

La cantant compagina la seva carrera musical amb el seu treball a la televisió. Des 2016 participa en l'exitós programa musical d'Antena 3 "Tu cara me suena" com a membre de jurat.