INGREDIENTS
- Dos cabdells (sucrines)
- 100 g blat de moro de llauna
- 150 g salmó fumat
- 400 g brie
- 50 g nous pelades
- 50 g avellanes torrades
- 100 g olives negres
- 100 cc oli
- 1 xapata petita
- Vinagreta:
- 200 cc oli
- 1 cullerada de salsa de soja
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena
- Sal
- Pebre
- Granets de sucre
ELABORACIÓ
- Cobrim el fons del plat amb els cabdells (enciam sucrines) tallats a juliana.
- A sobre posem el blat de moro, les nous fregides i el salmó tallat a tires.
- Tallem el brie en talls de mig centímetre. El posem en una plata de forn, empolvorem amb avellanes i ametlles trinxades i el gratinem un minut.
- Posem el brie sobre l’amanida.
- Tallem la xapata a llesques primes, les gratinem i les incorporem sobre l’amanida.
- Reguem tot el conjunt amb la vinagreta.