INGREDIENTS

  •  Dos cabdells (sucrines)
  • 100 g blat de moro de llauna
  • 150 g salmó fumat
  • 400 g brie
  • 50 g nous pelades
  • 50 g avellanes torrades
  • 100 g olives negres
  • 100 cc oli
  • 1 xapata petita
  • Vinagreta:
  • 200 cc oli
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • Sal
  • Pebre
  • Granets de sucre

ELABORACIÓ

  • Cobrim el fons del plat amb els cabdells (enciam sucrines) tallats a juliana.
  • A sobre posem el blat de moro, les nous fregides i el salmó tallat a tires.
  • Tallem el brie en talls de mig centímetre. El posem en una plata de forn, empolvorem amb avellanes i ametlles trinxades i el gratinem un minut.
  • Posem el brie sobre l’amanida.
  • Tallem la xapata a llesques primes, les gratinem i les incorporem sobre l’amanida.
  • Reguem tot el conjunt amb la vinagreta.