L'actor George Clooney prepara una minisèrie per a la plataforma Netflix sobre l'escàndol Watergate, la famosa trama d'espionatge polític que va sacsejar els Estats Units en els anys 70 i que finalment va acabar amb la dimissió del llavors president del país, Richard Nixon. Segons ha informat el portal especialitzat en temes de ficció Variety, Clooney figurarà com a productor executiu d'aquesta sèrie limitada de vuit episodis que escriurà Matt Charman, un dels responsables del guió de la pel·lícula de Steven Spielberg Bridge of Spies (2015).

L'escàndol Watergate va començar el 1972 quan cinc persones van ser detingudes acusades de robar documents a la seu del Partit Demòcrata, a Washington. Les revelacions d'un agent de l'FBI conegut com «Gola Profunda» van conduir Bob Woodward i Carl Bernstein, periodistes del diari The Washington Post, a destapar una xarxa d'espionatge i suborns per assegurar el 1972 la reelecció del republicà Nixon, que després de descobrir-se la trama va renunciar a la presidència dels Estats Units el 1974.

L'escàndol Watergate, un dels moments clau de la política dels Estats Units del segle XX, va arribar a la gran pantalla el 1976 amb la pel·lícula All the President's Men, del realitzador Alan J. Pakula, que amb Dustin Hoffman i Robert Redford com a protagonistes va obtenir quatre Oscars.

Guanyador de l'estatueta a la millor pel·lícula per Argo (2012) i de l'Oscar al millor actor de repartiment per Syriana (2005), Clooney ha deixat la seva empremta com a intèrpret amb pel·lícules com O Brother (2000), Ocean's Eleven (2001) o Gravity (2013), entre d'altres, mentre que com a realitzador ha destacat en pel·lícules com Good Night and Good Luck (2005).