La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals retransmetrà enguany l'arribada dels Reis d'Orient des de Martorell, en un programa especial presentat per Eloi Cordomí i Ester Bertran, en directe a TV3 i al canal Super3. La cavalcada de Martorell serà retransmesa per segona vegada en la història, ja que TV3 ja la va escollir l'any 2009, i enguany ha estat triada després d'una polèmica amb la d'Igualada perquè, a la capital de l'Anoia, el rei Baltasar i el seu seguici no estan representats per persones negres.

L'inici de la cavalvada a Martorell serà a les 17.30 h al pont del Diable, on els Reis seran rebuts per les autoritats locals, el Patronat de la Cavalcada de Reis i les nadales de la Coral Ars Nova. Tot seguit, es dirigiran a l'ajuntament per saludar els veïns i veïnes des del balcó, i després s'iniciarà el recorregut pels car-rers fins a la rambla de les Bòbiles, on Ses Majestats recolliran les cartes dels infants.

La cavalcada tindrà un element més que l'any passat, en total 21: les carrosses dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, del patge Viu Viu, de la fada Estel i les carrosses infantils temàtiques -la Fàbrica de Joguines, el Tren de Vapor, l'Edat de Gel (Ice Age) i els Lego. Les bandes de música i grups d'animació i els vehicles d'assistència i de seguretat obriran i tancaran la desfilada.

L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha destacat que «és una gran notícia que el municipi sigui protagonista en una de les jornades més esperades per la mainada».