La segona temporada de 'Merlí: Sapere Aude' ja està en marxa. Sota estrictes mesures de seguretat per la crisi del coronavirus, la sèrie de Movistar+ ha començat el rodatge d'una nova tanda d'episodis, que estarà carregada de lliçons filosòfiques, amor, tensió sexual i noves incorporacions.

Després de confirmar els fitxatges de Jordi Coll i Eusebio Poncela, 'Merlí: Sapere Aude' torna a beure de la ficció original de TV3 amb l'arribada de Nao Albert. L'actor català tornarà a posar-se en la pell d'Efra, un personatge que ja va interpretar durant quatre episodis de la tercera temporada de 'Merlí' l'any 2017.

Tal com mostren les imatges publicades del rodatge, Albet ja grava al costat de Carlos Cuevas la seva participació en el segon lliurament. Al costat d'ells estaran María Pujalte, Pere Vallribera, Claudia Vega, Pablo Capuz, Boris Ruíz i Eva Martín, entre altres.

No obstant això, la segona temporada compta amb una gran absència, la de David Solans. El personatge de Bruno Bergeron no serà present en la temporada, encara que no es descarta que pugui tornar en un futur.