Segueix-nos a les xarxes socials:

Els viatges que has de fer el 2018

Descobreix les millors destinacions per gaudir de les teves vacances aquest any

Els viatges que has de fer el 2018Imatge promocional

De les belles aurores boreals d'Islàndia i Noruega fins a Malta passant per Sud-àfrica i l'encant tradicional de Portugal i Xile.

Et mostrem les destinacions que has de tenir en consideració abans de triar les vacances aquest any:

Islàndia

Islàndia, situat a l'extrem nord-oest d'Europa, és un gran atractiu turístic pels seus paisatges i fenòmens naturals i, per què no dir-ho, el país de moda. Aurores boreals, aigües termals, guèisers, cascades i impressionants edificis, Islàndia et sorprendrà de principi a fi.

Xile

Aquest any, Xile celebra el seu bicentenari com a nació independent, una bona raó per passar uns dies al país i descobrir el seu encant. Gràcies a la seva allargada figura, Xile compta amb paisatges tan diversos com el gel de les glaceres del sud, el foc dels volcans i els deserts més extrems en el nord.

Noruega

Les seves enormes cascades i llargs fiords, fan de Noruega una destinació molt atractiva per als amants del bosc. Gaudeix d'aquest país a l'hivern a la llum de l'aurora boreal o/a l'estiu sota el sol de mitjanit. Noruega és inoblidable en qualsevol estació.

Portugal

El nostre país veí està de moda i, per la seva proximitat, resulta una destinació molt assequible i accessible. En poc temps, Portugal s'ha convertit en un dinàmic destí cultural i gastronòmic. A més, en els últims anys s'han obert nombrosos museus i centres d'art. Altres atractius del país són les seves regions vitivinícoles, les seves ciutats barroques i els passejos marítims de les seves ciutats costaneres.MaltaAquest any, la capital de l'illa, La Valletta, es convertirà en la Capital Europea de la Cultura i la celebrarà amb molt barroc, música pop, festivals internacionals de cinema i una biennal d'art contemporània. Així mateix, la resta del país ofereix una infinitat d'atractives possibilitats per als viatges: des de temples prehistòrics fins fortificacions del segle XVII i una xarxa de túnels que recorren les seves profunditats.Sud-àfricaEn 2018, Sud-àfrica commemora el centenari del naixement de Nelson Mandela amb un programa oficial d'esdeveniments esportius, educatius i artístics. Aquesta atractiva aposta, juntament amb un tipus de

Malta

La VallettaCapital Europea de la Culturatemples prehistòrics fins fortificacions del segle XVII

Sud-àfrica

centenari del naixement de Nelson Mandelacanvi de divises molt favorable

Prem per veure més contingut per a tu