Segueix-nos a les xarxes socials:

Resoldre l'enigma de les joies del monestir, la proposta de Món Sant Benet per aquest estiu

L’activitat s’estrena el divendres 15 de juliol i es durà a terme cada divendres i dissabte d’estiu fins el 2 de setembre

Resoldre l'enigma de les joies del monestir, la proposta de Món Sant Benet per aquest estiuMÓN SANT BENET

El misteri omple aquest estiu les estances més emblemàtiques del monestir de Sant Benet en una nova proposta d’activitat participativa, fresca i divertida “l’enigma de les joies del monestir”, inspirada en el conegut joc del Cluedo. 

Les joies d’Elisa Carbó, la mare del pintor Ramon Casas, han desaparegut. És l’estiu de 1910 i la dona ha organitzat una recepció al monestir de Sant Benet. Està tot a punt, només li falta posar-se les joies. Però el joier és buit. Un robatori com aquest no pot quedar impune! I aquí és on entren en acció totes aquelles persones que vulguin apuntar-se a desxifrar el cas, en una activitat inspirada en el Cluedo i que Món Sant Benet proposa del 15 de juliol al 2 de setembre.

Els participants a l’activitat es posaran a la pell dels policies encarregats de resoldre el robatori i e tornar la pau al monestir. Tots els ulls apunten a algú del servei com a culpable. Però, quin dels 8 criats que treballen al monestir pot haver comès el delicte? I on ha amagat les joies? Món Sant Benet proposa resoldre el cas en un temps rècord, abans que el lladre surti del monestir amb les joies. 

El monestir convida als participants a resoldre el robatori de les joies d’Elisa Carbó, mare del pintor Ramon Casas

A cada grup participant se li entregarà un sobre amb informacions i instruccions precises que li permetrà moure’s de manera àgil pels diversos espais del monestir i resoldre l’enigma, gràcies també a les pistes amagades darrera els codis QR. El temps i les habilitats de cada un dels grups serà clau per resoldre les proves i aconseguir localitzar el culpable. L’activitat finalitzarà amb una copa de cava per brindar per la resolució del cas. 

Les entrades, a un preu de 15€ adults i 7 € els infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de l’equipament i a les taquilles del monestir. 

Tota la informació de l’activitat, dates i horaris pot trobar-se a la pàgina web de l’equipament: www.monstbenet.cat.

Prem per veure més contingut per a tu