Els signes del pas del temps a la cara són inevitables però es poden reduir amb tractaments que aconsegueixen rejovenir-la de forma progressiva i equilibrada. La medicina estètica facial elimina de forma natural les arrugues, la flacciditat... i a Manresa hi ha especialistes com l'equip de la Clínica Dr. Sáez, amb més de 30 anys d'experiència professional de medicina estètica i cirurgia plàstica. En l'apartat de medicina estètica facial, la Clínica del Dr. Sáez fa diferents tractaments.

1. Tractaments de les arrugues d'expressió (Botox). És el tractament més utilitzat per a les arrugues d'expressió. És un procediment simple, no quirúrgic, que s'utilitza per reduir les arrugues que es produeixen amb el moviment facial, com les de l'entrecella, les del front i les potes de gall.

2. Píling. És un tractament que consisteix en l'aplicació d'una substància química sobre la pell que accelera el procés normal d'exfoliació, i produeix una posterior regeneració i millora de la seva aparença.

3. Biorevitalització o mesoteràpia facial. L'objectiu d'aquest tractament és contrarestar i prevenir el procés d'envelliment de la pell proporcionant a la cara lluminositat i suavitat.

4. Factors de creixement. El tractament es basa en el potencial de regeneració de determinats elements de la sang del mateix pacient per estimular les cèl·lules de la pell, amb la voluntat de contrarestar i prevenir el procés d'envelliment.

5. Reestructuració facial. Farcits. La pèrdua de volum i d'elasticitat cutània de la cara es manifesta amb l'accentuació de les línies d'expressió, que dona lloc a arrugues i disminució del volum dels pòmuls, llavis i galtes. Amb els productes actuals és possible tractar qualsevol àrea facial i eliminar les arrugues, proporcionar elasticitat i lluminositat a la pell, i definir les faccions. La àrees tractades amb més freqüència són els pòmuls, el perfil labial i les arrugues peribucals.

6. Augment i perfilat de llavis. Amb el pas dels anys, els llavis tendeixen a perdre volum i definició. La pell que els cobreix és molt més fina que en altres zones de la cara, i es fan més evidents els efectes de l'envelliment. Els farcits actuals d'àcid hialurònic són gels que flueixen amb suavitat per restaurar el volum, millorar el contorn i redefinir el perfil dels llavis.

7. Fils tensors o 'happy lift'. Amb l'edat, la pell es torna flàccida. Els fils tensors són un mètode de rejoveniment mínimament invasiu per a la cara i el coll que contraresten la flacciditat i ajuden la pell a recuperar la fermesa. Els fils són de polidioxanona absorbible.

8. Eliminació de les ulleres. Amb l'envelliment, la pell perd la seva tonicitat i s'aprima. A la regió ocular es tradueix en un eixamplament de les òrbites i la formació de buits, solcs i plecs.

9. Rinolook. El Rinolook Bioplàstic és una tècnica que mitjançant l'ús de farciments d'àcid hialurònic permet corregir defectes estètics lleus del nas, sense necessitat de sotmetre's a una intervenció quirúrgica. Cal tenir present que no es poden corregir totes les deformitats amb aquesta tècnica, algunes només es poden corregir amb cirurgia.

10. Rejoveniment del lòbul de l'orella. Amb el pas dels anys, el lòbul de l'orella perd volum a conseqüència de la pèrdua de col·lagen i elastina i queda penjant i allargat, amb arrugues a la superfície. Això fa que les arracades agafin una mala posició.