18 de setembre de 2019
18.09.2019
Regió7

Ricky Rubio presenta la nova sala per a pacients oncològics i familiars de l'Hospital Universitari Dexeus

18.09.2019 | 18:20
Presentació de la nova sala per a pacients oncològics i familiars de l'Hospital Universitari Dexeus

El flamant recent campió del món de bàsquet al Mundial de la Xina i nou jugador dels Phoenix Suns, Ricky Rubio, ha presentat avui un nou espai per a l'atenció i el benestar de pacients en tractament oncològic i els seus familiars a l'Hospital Universitari Dexeus . Ho ha fet acompanyat del també campió del món Víctor Claver i del Dr. Santiago Viteri, coordinador mèdic de l'Institut Oncològic Dr Rosell al centre.

La nova sala neix de la col·laboració entre la Fundació Ricky Rubio, la Fundació de l'Institut Oncològic Dr Rosell, Vertix, la Fundació Dexeus Dona i l'Hospital Universitari Dexeus.

La finalitat d'aquest espai, situat al costat de l'Hospital de Dia oncològic del centre, és proporcionar benestar emocional i físic als pacients i els seus familiars. Un petit oasi per desconnectar de l'ambient hospitalari, en el qual poder compartir experiències amb altres pacients o amb professionals. La sala compta amb una zona de lectura, una zona de chill out i una zona de vídeo jocs.

L'any passat el jugador de bàsquet va posar en marxa la Fundació Ricky Rubio amb el doble objectiu de sensibilitzar la població sobre el càncer de pulmó i participar en projectes que ajudin al benestar dels pacients. Des del principi, la fundació compta amb el suport de l'Institut Oncològic Dr Rosell, a l'Hospital Universitari Dexeus i d'aquesta col·laboració va néixer el projecte de la nova sala de relax.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...