Segueix-nos a les xarxes socials:

Per què es tenen més ganes de sexe per Nadal?

Diversos motius fan que en aquestes dates es tinguin més ganes de contacte íntim

Per què es tenen més ganes de sexe per Nadal?| Shutterstock

Potser ho has notat... o potser no. Però les festes nadalenques són un autèntic estímul per a la vida sexual de tots i cadascun de nosaltres. Unes dates amb al·licients que conviden a el contacte humà i a les mostres d'afecte portades a la seva màxima expressió.

Repassem alguns dels factors que fan que en Nadal siguem més proclius a les trobades íntimes.

Vacances

Entre els festius que molts poden gaudir com a dies lliures en aquestes dates, i les vacances pròpies d'alguns sectors laborals, moltes persones tenen per Nadal més temps lliure per passar amb les seves parelles (o per dedicar-se a conèixer i aprofundir el tracte amb nous contactes). I és clar, una cosa porta a l'altra...

Mostres d'afecte

Són dates propícies per a les demostracions d'afecte cap als nostres éssers estimats, el que augmenta la nostra sensibilitat. Això porta a les persones en parella a estrènyer els seus llaços i buscar més el contacte... i a aquells que estan solters, a tenir major desig d'establir nous vincles.

Festes i estat d'ànim

Les celebracions pròpies d'aquestes dates eleven la desinhibició i el desig en moltes persones, i aquest estat d'ànim eufòric i festiu és clau perquè augmentin les ganes de tenir relacions sexuals, sigui amb una parella estable o coneixent persones noves.

Més cura per l'aspecte físic

Les festes propicien que tots traguem les nostres millors gales. Vestits de festa, vestits elegants, aromes excepcionals, majors esforços en maquillatge i perruqueria... Tot s'uneix perquè explotem a el màxim la bellesa de cada un. I clar, això no passa desapercebut per als altres, que ens troben més desitjables.

Regals sexuals

En els últims anys s'ha viscut un autèntic 'furor' de les joguines sexuals i altres productes dissenyats per al plaer, i el Nadal és l'ocasió més propícia per regalar-los a una parella o una amistat. I és clar, a qui no li ve de gust provar un regal tot just després de rebre'l? Sigui en solitari o en parella, gaudir amb les noves joguines íntimes s'ha convertit en una cosa cada vegada més popular. I alerta, que aquest any arriba el 'boom' del Satisfyer...

Alimentació i afrodisíacs

Per Nadal mengem diferent a la resta de l'any. Les festes afavoreixen l'aparició de noves delícies gastronòmiques a la nostra taula, i aquí entren en joc aliments com les ostres, científicament provades com elevadors de la libido.

Beguda, alcohol i desinhibició

Les festes afavoreixen el consum de begudes alcohòliques i amb elles arriba la desinhibició dels que les consumeixen, la qual cosa, fins a cert punt, facilita el contacte humà i amb això les relacions sexuals. Però ja se sap, alerta amb els excessos, que en algunes ocasions poden acabar en desastre...

Prem per veure més contingut per a tu