L’augment mamari, també anomenat mamoplàstia d’augment, és una de les cirurgies estètiques amb més demanda. Mitjançant pròtesis de silicona, permet augmentar la mida de les mames i donar-los una forma més natural i proporcional al cos de la pacient.

Una visita personalitzada és el primer pas per a tota dona que estigui plantejant-se un augment mamari. A la clínica Dr. Sáez examinem bé la pacient, analitzem la seva constitució i complexió. Tenim molt clar que s’han d’escoltar els desitjos i suggerir expectatives reals, aconsellar la tècnica i l’implant més adequat perquè s’adapti millor a la morfologia de cada dona. Naturalitat sobretot.

Mitjançant una petita incisió al solc submamari, a l’aixella o al voltant de l’arèola, s’introdueix l’implant, que es col·locarà darrere la glàndula mamària o darrere del múscul pectoral. Aquesta última ubicació proporciona uns resultats més naturals al tacte, no s’aprecia la vora dels implants visualment, i no interfereix en la lactància ni en les mamografies. La cicatriu es dissimularà amb el pas del temps, i entre un i dos anys després serà pràcticament imperceptible.

El temps de recuperació és relativament curt. Durant les primeres hores del postoperatori s’indica fer repòs. L’endemà de l’operació pot començar a fer una vida pràcticament normal, exceptuant aquelles activitats que requereixen esforç físic. Al cap de tres o quatre dies es retira l’embenatge i es col·loca un sostenidor específic. A partir d’aquest moment, la reincorporació a les activitats habituals es podrà fer progressivament. S’aconsella esperar un mes per fer activitats esportives. És passat el primer mes quan la inflamació disminueix i es comença a veure el resultat final més definit.

Aquesta intervenció proporciona una gran millora del contorn corporal, i les pacients que s’operen queden molt satisfetes amb la seva nova imatge.

Dr. Joan Sáez i Dr. Onofre Sáez

Clínica Doctor Sáez

Cirurgia plàstica i medicina estètica

www.drsaez.com