Els cellers de la DO Pla de Bages participen en el setè «Esmorzar de la poda»
Divendres al matí va tenir lloc un nou «Esmorzar de la poda», un esdeveniment que ve organitzant el Mas de la Sala, a Sallent, des de l’any 2017, i que aplega representants dels diferents cellers adherits a la denominació d’origen Pla de Bages,per podar els ceps que es troben a l’entrada d’aquest restaurant. El visitant quan arriba al Mas de la Sala es troba amb una col·lecció de ceps, cadascun d’una varietat diferent i amb la seva placa corresponent, indicant-ne el nom de la varietat i el del celler que l’apadrina. Cada celler té cura del cep al qual apadrina, però es fa de forma col·laborativa, compartint entre tots les seves tècniques i els seus criteris a l’hora d’encarar aquesta feina, de manera que la matinal acaba sent una transfusió de coneixements entre els vinyataires. Com a cloenda, aquest any l’esmorzar ha consistit en un arròs amb arengades, una novetat que pretén reivindicar una tradició pagesa.
Temes
Més a Vida Social
-
L’Associació de Comerciants de Sobrerroca celebra la diada de Sant Jordi amb diverses activitats
-
L’AV de la Plaça Catalunya lliura els premis del concurs fotogràfic
-
L’escola La Serreta de Santpedor fa un intercanvi amb alumnes de La Bressola de la Catalunya Nord
-
Sant Joan clou la temporada d’espectacles de la Xarxa amb «Lumiére»