L´Agència de l´Habitatge de Catalunya, l´Incasòl i l´Ajuntament de Solsona han comunicat l´obertura d´un nou procés d´adjudicació de dos pisos protegits que han quedat vacants a l´edifici de La Farinera, al número 3 de l´avinguda dels Països Catalans. Es tracta d´un habitatge de lloguer i un altre de lloguer amb opció de compra. El pròxim dijous 7 de març s´hi durà a terme una jornada de portes obertes entre dos quarts d´una i dos quarts de tres del migdia.

El pis de lloguer és de 68,30 metres quadrats útils amb dues habitacions al preu de 250,80 euros mensuals, mentre que d´opció de compra té una superfície útil de 81,27 metres quadrats i tres dormitoris. En aquest cas, el preu és de 298,42 euros el mes. Tothom qui estigui interessat en algun d´aquests habitatges ha adreçar-se al registre de sol·licitants d´habitatges amb protecció oficial de Catalunya, de Solsona, ubicat a la borsa d´habitatge de lloguer gestionada per l´Ajuntament.

Fa un any es va anunciar un procés d´adjudicació similar, però enguany, a diferència d´aleshores, no es realitzarà per la via del sorteig, sinó que s´assignaran els habitatges per ordre d´inscripció.