La Fira de Sant Isidre reunirà vehicles japonesos, clàssics i motos antigues

La trobada serà el dissabte i el diumenge al matí, respectivament, a l’avinguda Cardenal Tarancón

Exhibició de cotxes d'edicions anteriors de la fira

Exhibició de cotxes d'edicions anteriors de la fira / Consell Comarcal Solsonès

Redacció

La Fira de Sant Isidre de Solsona d'enguany tornarà a reunir dues trobades de vehicles japonesos i clàssics, i una de motos antigues, aquest mateix cap de setmana. El dissabte dia 11 de maig, de les nou del matí a les dotze del migdia, els aficionats als cotxes japonesos tindran l'oportunitat de gaudir de la tercera trobada d'aquesta mena vehicles. L'esdeveniment tindrà lloc a l'avinguda del Cardenal Tarancón i promet reunir una interessant mostra de turismes.

L’endemà diumenge a les nou del matí, els amants del motor tindran una nova cita. L’avinguda Cardenal Tarancón acollirà la cinquena concentració de cotxes clàssics i la segona de cotxes clàssics especial Renault Sport Classic, organitzades per Històrics Solsonès. A aquestes cites també s’hi afegirà la trobada de motos antigues i clàssiques ciutat de Solsona, organitzada per Motor Club Solsonès.

Aquests esdeveniments permetran als aficionats als vehicles clàssics de dues i de quatre rodes disposar d’un espai on gaudir i compartir la seva afició amb altres interessats a la Fira de Sant Isidre.