Divendres vinent Solsona posarà fi al dèficit d´aparcaments per a bicicletes amb l´estrena de 120 places destinades a aquests vehicles. El Consell d´Infants i Adolescents i la regidoria de Medi Ambient han treballat conjuntament la ubicació dels mòduls que s´han distribuït en diversos indrets de la ciutat.

L´acte d´inauguració serà divendres vinent, dia 7, a 2/4 de 6 de la tarda. La bicicletada popular sortirà de la plaça del Camp i anirà fins a la Mare de la Font per inaugurar els aparcaments ubicats en aquest indret. Després es tornarà cap a la plaça del Camp per estrenar els mòduls col·locats en aquesta zona. L´acte es tancarà amb un berenar popular.

En aquest acte es tancarà el curs i s´acomiadaran els representants de quart i sisè de primària del Consell d´Infants i Adolescents de Solsona, que es renoven cada any.

Els menors d´edat que vulguin participar en aquesta bicicletada han d´assistir-hi acompanyats per una persona adulta. Si no és així, han de portar una autorització signada en el moment de la inscripció o també es podrà signar el mateix dia de l´acte. L´imprès de l´autorització es pot descarregar del web infantsdesolsona.cat.