L'estació solsonina del Port del Comte ha donat la temporada d'esquí per finalitzada després de les precipitacions que van caure la setmana passada i les altes temperatures. Així ho ha confirmat a l'ACN el seu director, Albert Estella, qui ha titllat la temporada de "molt bona" i ha explicat que durant els quatre mesos que ha estat oberta l'estació hi ha passat al voltant de 115.000 persones. La campanya es va iniciar l'últim cap de setmana de novembre i, segons Estella, hi ha hagut gruixos importants de neu que han permès tenir l'estació "100% oberta". Ara, les instal·lacions es preparen per acollir les activitats d'estiu i es mantenen oberts el parc d'aventura i la zona de 'Tubbys'.

Les pluges que van caure la setmana passada i les altes temperatures han obligat a tancar l'estació del Port del Comte (Solsonès). De fet, l'estació solsonina ja va tancar el cap de setmana passat, tot i que comptava poder obrir per Setmana Santa. Amb tot, el seu director, Albert Estella, ha explicat que "ha plogut molt i, sobretot, aigua molt bruta i això ha fet molt mal a la neu. En una setmana ens hem quedat a zero". A més, Estella ha afegit que en aquests moments les temperatures es troben entre els 15 i els 20 graus i això fa "inviable" engegar els canons de neu.

En total, l'estació calcula que han passat per les instal·lacions prop de 115.000 esquiadors. Segons el director, cada setmana hi han acudit entre 7 i 8 mil persones i ha titllat la temporada de "molt bona". "Hem estat oberts des d'abans del pont de la Puríssima i hem tingut molta neu que ens ha permès tenir oberta l'estació al 100%", ha explicat Estella. L'any passat el Port del Comte sí que va poder obrir per Setmana Santa, però Estella ha recordat que el 2013 va caure "a finals de març i al ser tan aviat ens va permetre arribar-hi amb les pistes obertes".