Segueix-nos a les xarxes socials:

Martí Boada parlarà sobre els pins del món al Consell Comarcal

És una de les activitats complementàries de la conferència internacional que acollirà Solsona

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya ha organitzat una exposició sobre les pinyes del món i una xerrada amb el professor Martí Boada. Es tracta de dues activitats obertes a tothom que complementen la conferència internacional sobre pins del Mediterrani que la setmana que ve acollirà el centre de recerca solsoní.

D'aquesta manera, des del dilluns, 22 de setembre, i fins al 10 d'octubre, la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal mostrarà més de 80 pinyes del món, acompanyades de plafons explicatius i acícules d'algunes de les espècies. Es podrà visitar de 10 a 2 de dilluns a divendres i de 4 a 7 de la tarda de dilluns a dijous.

D'altra banda, el 24 de setembre a les 8 del vespre, el doctor Martí Boada farà una xerrada sobre els pins del món a la sala gòtica de la mateixa seu comarcal. Boada és professor titular del departament de Geografia i investigador de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Segons explica el CTFC, al món s'hi troben fins a 615 espècies de coníferes diferents, de les quals se'n podrà veure una mostra a l'exposició. Aquests boscos, com la resta de formacions boscoses del planeta, han estat històricament aprofitats per l'ésser humà.

Prem per veure més contingut per a tu