Segueix-nos a les xarxes socials:

Acabats els treballs de manteniment de la xarxa de camins del Solsonès

Les reformes pretenen millorar la conservació, augmentar la seguretat viària i reduir el risc d'incendis

Acabats els treballs de manteniment de la xarxa de camins del Solsonèsconsell comarcal

Els treballs de manteniment de la xarxa de camins d'interès comarcal del Solsonès, previstos en el conveni signat entre el Consell Comarcal i el departament de Medi Ambient i Territori de la Generalitat, van finalitzar el mes de febrer passat. Els objectius de la reforma eren millorar l'estat de conservació dels camins, augmentar-hi la seguretat viària i disminuir el risc d'incendis.

En els 14 camins d'interès comarcal arreglats, s'ha realitzat la neteja i el reperfilat de cunetes en terra al llarg de 8,5 km, i s'han netejat més de 5 km de cunetes de formigó i 15 embornals de pedres i terres per tal de millorar l'escorrentia superficial i retirar terres en xarxes de protecció de talussos. A més, les brigades han realitzat el manteniment de la vegetació ruderal al llarg de 137 km i han pintat les línies laterals dels camins en 52 km. La intervenció ha suposat una inversió de 129.129 euros.

Per agilitzar al màxim els treballs, van intervenir-hi tres equips: un al nord, als municipis de la Coma i la Pedra, Guixers i Odèn; un al centre, a Castellar de la Ribera, Pinell, Lladurs, Navès i Clariana de Cardener; i un tercer que es va encarregar dels municipis situats al sud de la comarca: Riner, Pinós i la Molsosa.

Prem per veure més contingut per a tu