Segueix-nos a les xarxes socials:

Investiguen un WhatsApp que atribueix l'autoria del fals cartell del Carnaval de Solsona a un membre de Societat Civil

En les darreres hores ha circulat per la xarxa una presumpta captura de pantalla d'un grup de WhatsApp on Daniel Caverd, simpatitzant de Societat Civil Catalana, afirma ser l'autor del disseny

Els Mossos d'Esquadra investiguen una captura de pantalla que mostra una suposada conversa a WhatsApp entre membres de Societat Civil Catalana i en la qual un dels participants, Daniel Caverd, s'atribueix l'autoria del fals cartell del Carnaval de Solsona, en què es convidava a «matar espanyols en un ambient festiu, pacífic i familiar». Aquest cartell és un dels fonaments de les denúncies contra el Carnaval i l'Ajuntament de Solsona presentades pel sindicat d'ultradreta Manos Limpias i el PP.

Daniel Caverd afirma: «El cartell és un fotomuntatge meu. El que és vomitiu és el vídeo», en referència a un vídeo emès a través de La Xarxa de televisions locals. Societat Civil Catalana ha assegurat a aquest diari que Caverd no és membre del seu col·lectiu i s'ha desvinculat del suposat grup de WhatsApp.

L'alcalde de Solsona, David Rodríguez, va fer arribar a la Unitat de Delictes Informàtics la captura, a partir d'informació que va recollir d'internet.

Prem per veure més contingut per a tu