El solsoní Sergi Torrabadella ha guanyat el 2n Concurs del Carnaval convocat a través de la xarxa social Instagram. La seva foto titulada 'Bon dia' ha estat la que més 'likes' tenia entre els cinc finalistes, amb 301 vots fins al moment de tancar la prova, el 15 de març. La fotografia en blanc i negre immortalitza el moment de l'arribada del Rei Carnestoltes el dilluns de Carnaval, amb un xanquer i la companyia Pepsicolen.

Antoni Casas (@antonicv), Anaís Falcó (@anaisfalco), Xavier Pisa (@pisulin) i Sergi Estany (@sergisng) han estat els altres quatre finalistes d´aquesta edició. El guanyador i la família de Casas van recollir el premi divendres passat de la mà del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Lluís-Xavier Gonzàlez, i del president de l´Associació de Festes del Carnaval de Solsona, Ramon Maria Casas. La resta els estan recollint aquests dies. Torrabadella s´ha endut un lot de productes de Solsona i el Carnaval valorat en 100 euros i els finalistes, alguns articles de marxandatge de la ciutat.

Enguany ha augmentat la participació a aquesta convocatòria de l´Ajuntament de Solsona i l´Associació de Festes. S´ha passat de 870 fotos a més de 900, que s´han identificat amb les etiquetes #carnavalsolsona2015 i #solsonaturisme. Per seleccionar les imatges finalistes, el jurat va valorar-ne la qualitat artística i la identificació amb la festa i la seva genuïnitat.