Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsona obre 25 noves places d'aparcament gratuït al centre de la ciutat

L'Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb els propietaris d'un solar abandonat, que cedeixen l'espai per un mínim de 4 anys

Solsona obre 25 noves places d'aparcament gratuït al centre de la ciutatAJ Solsona

L'Ajuntament de Solsona ha obert una nova zona d'estacionament gratuït en un solar privat adjacent al passeig del Pare Claret, a l'inici de la pujada de Castellvell. En total, el solar tindrà capacitat per a 25 places d'aparcament. Segons el consistori, aquesta actuació té per objectiu ampliar la disponibilitat de places d'aparcament en un dels sectors més cèntrics del municipi i on es concentren més espais culturals, educatius i de lleure. L'actuació ha estat possible gràcies a un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i els propietaris del solar, que es trobava en desús des de feia molts anys. El consistori hi ha invertit 3.900 euros per condicionar el terreny i la cessió és per un mínim de 4 anys.

D'acord amb el conveni de col·laboració signat amb els titulars del solar, el consistori s'ha de fer càrrec del condicionament de l'aparcament i tindrà cura del seu manteniment. Una vegada transcorregut el període mínim de 4 anys de cessió, l'acord es prorrogarà anualment mentre ho vulguin les dues parts. Als propietaris se'ls abonarà l'import de l'IBI de les finques afectades.

Prem per veure més contingut per a tu