Segueix-nos a les xarxes socials:

Oriol Ribó s'endú el premi del concurs del web dels infants de Solsona

La regidoria d'Acció Social preveu repetir l'activitat el curs vinent atesa la bona acollida de la primera edició

El solsoní Oriol Ribó i Solé, alumne de 10 anys de l´escola Arrels I, ha estat el guanyador del concurs d´enigmes fotogràfics Qui sap on?, del web dels infants de Solsona. Acompanyat de la seva mare, l´Oriol va aconseguir finalitzar la darrera prova, dijous passat, en un temps rècord de 28 minuts i va superar els altres 13 finalistes. El repte era localitzar els indrets del nucli antic de detalls que apareixien en cinc fotos.

El regidor Ramon Xandri va ser l´encarregat de presidir el lliurament del premi a la sala de plens municipal. Oriol Ribó va endur-se una càmera fotogràfica equipada amb una funda i un pal de selfies i la resta de nens i nenes finalistes van rebre un petit obsequi.

La regidoria d´Acció Social, organitzadora del concurs per mitjà dels Serveis Socials, preveu repetir l´experiència el proper curs, atesa la bona acollida que ha tingut. Des que l´activitat es va posar en marxa el gener, hi han pres part unes 160 persones. S´ha considerat que és una activitat que contribueix a què els infants aprenguin més coses sobre la seva ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu