Segueix-nos a les xarxes socials:

Un llibre coral amb col·laboracions molt diverses

Un llibre coral amb col·laboracions molt diverseslluís falp

Llumà, el llibre editat per l'Ajuntament de Solsona per homenatjar la figura de Ramon Llumà, que va ser batlle de Solsona durant 24 anys, a més de president del Consell Comarcal i diputat al Parlament de Catalunya, conté més d'una trentena d'aportacions de personalitats de diferents àmbits, tant de dimensió local com nacional, i també de ciutadans, amics, entitats i col·lectius als quals va estar vinculat Llumà.

Hi signen articles personatges tan coneguts com Salvador Cardús, Vicenç Villatoro o Celdoni Fonoll. Aquest darrer, en un escrit conjunt amb Lloll Bertran, titulat «Un record d'home recte, de patriota de pedra picada», comenta haver conegut «l'alcalde que portava la bandera espanyola a la tintoreria» quan van enregistrar la cançó Barcelona 92, apareguda al disc Aigua Secreta (1992).

El llibre es completa amb una sèrie d'escrits fets per associacions i entitats que Llumà va afavorir o participar en la seva creació i no oblida un capítol final, «La xispa del Mia», que recull molts dels acudits realitzats per aquest dibuixant i humorista solsoní.

Prem per veure més contingut per a tu