Segueix-nos a les xarxes socials:

El santuari del Miracle crea una línia de productes alimentaris

La xocolata d'Enric Rovira és el primer «record» que es vendrà

El santuari del Miracle crea una línia de productes alimentarisarxiu particular

El santuari del Miracle de Riner té un seguit de productes agroalimentaris amb el seu nom. El maig de l'any 2016 es va estrenar el nou restaurant del Miracle, i el primer dels productes a aparèixer va ser la xocolata del Miracle, fruit de l'amistat entre Manel Casanovas, el xef que porta la gestió de la cafeteria, la botiga i el restaurant, i el mestre xocolater Enric Rovira, que va visitar el santuari i va crear-ne un «record alimentari», per tal que els turistes «se'l puguin emportar i assaborir», en paraules de Casanovas.

La botiga i la cafeteria del Miracle són a l'entrada del restaurant. A més de la xocolata, hi ha un seguit de productes en venda dels projectes socials del Solsonès Riuverd i Amisol, així com de Sambucu (Osona) o l'Olivera (Urgell). Casanovas destaca la importància que siguin «productors locals, gent que està treballant de forma sostenible o bé que tenen un projecte social al darrere, perquè aquest és el valor que volem posar al davant de tot».

La Casa Gran

Les obres de creació del nou restaurant a la Casa Gran del Miracle van ser possibles gràcies a l'aportació de 350.000 euros que va fer l'abadia de Montserrat, comunitat que s'ocupa des de fa més de 100 anys de la gestió del santuari. A l'antic bar s'hi va situar la botiga, la cafeteria i el restaurant, i també es va instal·lar una caldera de biomassa i es van suprimir les barreres arquitectòniques que hi havia a l'edifici.

Prem per veure més contingut per a tu