Segueix-nos a les xarxes socials:

«No tocarem l'activitat, ja que ens encanta el marc de la plaça de Sant Joan»

«No tocarem l'activitat, ja que ens encanta el marc de la plaça de Sant Joan»a. p.

Josep Caelles s'ha mostrat satisfet de l'acollida del públic pel que fa a l'Hora del Vermut.

Ha anat a fer el vermut a la plaça de Sant Joan aquests dies?

He passat per allà i era apoteòsic. Ha tingut una afluència massiva, podem dir que l'Hora del Vermut és un acte consolidat.

Com valora aquests 1.000 tiquets més venuts respecte a l'any passat?

La fira la preparem en funció dels números de l'edició de l'any anterior, i del temps. Si l'any passat vam vendre 3.000 números, ens pensàvem que en vendríem més, però amb les previsions del temps la cosa es podia torçar i acabar-ne venent menys. Haver-ne venut 4.000 és tot un èxit!

Teniu previst algun canvi en la disposició de l'Hora del Vermut, per a l'any vinent?

Si una cosa agrada, la continuarem. No tocarem l'activitat, ja que ens encanta el marc de la plaça de Sant Joan. A més, d'aquesta manera que ho tenim muntat podem dominar-ho.

Com ha estat l'afluència de visitants, en general, a la fira?

El temps no el podem dominar, però la resta d'elements del certamen han anat marxant com teníem previst. Quan no plovia, hi ha hagut força afluència de persones, però quan plou ja sabem que la gent no surt tant.

Pot fer algun tipus de valoració, de moment?

Durant els propers dies farem la valoració amb els diferents sectors que formen la Fira de Sant Isidre. Ens reunirem amb la junta organitzadora, on hi ha la majoria d'entitats. També anirem traient les conclusions per cada sector: el motor, la maquinària...

Prem per veure més contingut per a tu