Les botigues i establiments del carrer es queixen que les obres del carrer Sant Miquel encara no hagin acabat. Un dels comerços, soci de la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona (UBIC) diu que per «vuit metres de carrer, les obres van començar a principi de gener, i estem a mitjans de maig i encara no han acabat».

Els botiguers s'han reunit en diverses ocasions amb l'Ajuntament. Primer de tot, abans de començar els treballs, van decidir ajornar-los per no coincidir amb la campanya nadalenca. Finalment van començar el dimarts 9 de gener i tenien una durada prevista de dos mesos. Dos mesos més tard encara no han acabat.

«Per Sant Jordi i per la Fira de Sant Isidre han obert el carrer per tal que hi poguessin passar vianants, i també hi han tret les tanques i el merder que hi havia, però no saber quan acabaran ens té una mica preocupats. Entenem que s'hagin endarrerit, però tant com el doble del que estava previst és massa i ens ha influït negativament en els nostres negocis», continua la responsable d'un dels establiments del carrer.

La partida econòmica per les obres, dins dels pressupostos de l'Ajuntament de l'any 2017, cor-respon a un total de 117.625 euros i està format per la intervenció arqueològica (29.588 euros), l'adequació de serveis (46.367 euros) i la de pavimentació de la via (41.670 euros). Els treballs arqueològics en van endarrerir tot el procés, ja que van necessitar el seu temps d'estudi i valoració.