Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsona inicia els treballs per als primers passos de vianants intel·ligents

Solsona inicia els treballs per als primers passos de vianants intel·ligentsajuntament de solsona

L'Ajuntament de Solsona començarà dilluns les obres per convertir en intel·ligents els dos passos de vianants considerats més perillosos de la xarxa urbana, situats a la carretera de Manresa. Sensors de presència detectaran el moment en què hi hagi vianants disposats a creuar el vial i els passos s'il·luminaran amb balises LED al paviment.

Aquesta actuació s'ha de dur a terme en dues fases, ja que coincideix amb l'obra de millora del ferm de tot el tram urbà de la car-retera C-26. Primer se n'obriran les rases necessàries i, una vegada reasfaltat el vial, s'hi instal·laran els llums.

Es tracta del pas de vianants situat més a prop del revolt de Cal Sala i a tocar de la zona comercial de la carretera de Manresa, en el punt quilomètric 104,80 -davant de l'establiment Tàndem Solsona- i del que és situat 140 metres més amunt, just a la sortida de la rotonda de la Cissa -a l'altura de La Sirena. Són els dos punts en què l'equip de treball del pressupost participatiu va considerar més necessari millorar la seguretat per als vianants.

Prem per veure més contingut per a tu