Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell permet sol·licitar ajuts de transport escolar i menjador fins al 15 de juny

Les famílies que vulguin ajuts de transport escolar i menjador per al curs 2018-2019 han de presentar les sol·licituds als centres escolars que pertoquin per tal que les escoles puguin aportar tota la documentació al Consell Comarcal com a màxim el dia 15 de juny.

L'ens comarcal ha explicat que hi ha cinc línies d'ajuts diferents que aglutinen les necessitats socioeconòmiques i geogràfiques del Solsonès per als alumnes de primària i secundària. Es tracta dels ajuts de menjador obligatori, els ajuts de menjador no obligatori per raons de distància geogràfica o socioeconòmiques, els ajuts de transport obligatori, els ajuts de transport no obligatori per raons de distància i els ajuts de transport per a l'alumnat d'ense-nyament postobligatori.

Més marge

Tot i que el termini de presentació de les sol·licituds per part dels centres escolars acaba el 15 de juny, per a aquells alumnes de nova matriculació o per a aquells als quals els hagin variat les condicions socioeconòmiques després de presentar la sol·licitud, el Consell els permet fer una nova petició fins al 30 de setembre.

Prem per veure més contingut per a tu