Segueix-nos a les xarxes socials:

«Formem part del procés, no som becaris que només fan feines residuals»

Raquel Estany és estudiant d'Arquitectura i ha conegut el programa de pràctiques durant aquest curs

L'estudiant solsonina d'Arquitectura Raquel Estany ha conegut aquest any el programa Odisseu, que li ha permès assolir «un bon contacte amb el món laboral», segons ha explicat a Regió7. «M'ho van dir l'Anna i el Carles del despatx d'arquitectura. Ja havíem parlat de treballar-hi durant l'estiu i les pràctiques ho han facilitat tot», continua.

Pel que fa a les tasques, a part de donar suport a diversos treballs, els socis del despatx han distribuït certs projectes als dos estudiants en pràctiques, i alguns els han desenvolupat des de la fase inicial. «Formem part del procés, no som becaris que només fan feines residuals», afegeix l'estudiant d'Arquitectura. També han portat a terme tasques informàtiques, que «dominen més que nosaltres quan vam sortir de la universitat», expliquen els socis del despatx Feu i Godoy.

Com a conclusió, Raquel Estany, que l'any que ve ja acaba la carrera, defineix les pràctiques com «una bona manera d'inserció dels joves al territori rural. I a les empreses també els ajuda, per conèixer diversos perfils».

Prem per veure més contingut per a tu